...

Kom langs in onze showroom!

AANBIEDING | HOUTEN VLOEREN – PARKET - PVC VLOEREN

Profiteer nu van onze geweldige aanbiedingen op houten vloeren, parket en PVC vloeren voor een stijlvolle en duurzame vloer in jouw woning, in de regio Oldenzaal, Hengelo, Enschede of Almelo.

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit houten vloeren. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze vloeren tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z. Van advies op maat tot het naadloos leggen van de houten vloer.
aanbieding-lamelparket-25-10-2023

EEN LUXUEUZE TRANSFORMATIE VOOR JOUW WONING!

Ontdek nu onze speciale aanbieding voor houten vloeren. Geef je huis een vleugje elegantie en duurzaamheid met prachtige houten vloeren. Van klassiek tot eigentijds, we hebben de perfecte vloer voor jouw stijl. Mis deze kans niet om je huis te upgraden en profiteer van onze geweldige prijzen!

EXCLUSIEVE AANBIEDING VOOR HOUTEN / PARKETVLOEREN

Onze buitengewone aanbiedingen voor parketvloeren. Breng de warmte en schoonheid van parket in jouw huis, voor een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt. Laat je ruimte schitteren met ons hoogwaardige parket. Mis deze kans niet om je interieur te verfraaien en profiteer van onze speciale aanbiedingen!

aanbieding-houten-vloeren-pvc-parketvloer-enschede-oldenzaal-almelo-hengelo

ONTDEK NU ONZE ONWEERSTAANBARE PVC VLOER AANBIEDING!

Stap binnen in de wereld van moderne, duurzame vloeroplossingen met onze speciale PVC vloer aanbieding. Verrijk je huis met de veelzijdigheid en stijl van PVC vloeren, die bestand zijn tegen slijtage en perfect zijn voor dagelijks gebruik. Kies uit een breed scala aan prachtige ontwerpen en texturen om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Mis deze kans niet om jouw vloer te vernieuwen met onze voordelige aanbiedingen. Upgrade je ruimte en geef het de uitstraling die het verdient!

Groot assortiment

Waarom Floors and more?

Bij ons gaan we verder dan alleen het leveren van houten vloeren. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, wat ons onderscheidt als de ultieme keuze voor al uw vloerbehoeften. Wat ons bijzonder maakt:

PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM

We nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding in onze showroom om u de best mogelijke ervaring te bieden. In onze showroom kunt u onze uitgebreide collectie parketvloeren verkennen, die beschikbaar zijn in diverse stijlen, patronen en afwerkingen. Onze ervaren adviseurs staan tot uw dienst om u te assisteren bij het maken van de juiste keuze die aansluit op uw esthetische voorkeuren en budget.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.