...

Kom langs in onze showroom!

Visgraat Houten Vloeren - Parket – PVC

Visgraat houten vloeren, in zowel parket als PVC, zijn een tijdloze keuze voor een elegant interieur. De prijs varieert afhankelijk van het gekozen materiaal en de installatiekosten. Deze vloeren kunnen perfect samengaan met vloerverwarming, wat zorgt voor zowel comfort als efficiëntie. Het leggen van een visgraat patroon vereist expertise voor een prachtig resultaat. Wie op zoek is naar duurzaamheid en luxe, kan overwegen te investeren in een duoplank massief eiken visgraat vloer. Een stijlvolle optie die karakter toevoegt aan elke ruimte.

Floors and More Showrooms – Enschede – Oldenzaal – Hengelo – Almelo

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze vloeren tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z. Van advies op maat tot het naadloos leggen van de vloer.

DUOPLANK VISGRAAT HOUTEN VLOEREN, PARKET EN PVC

Visgraat vloeren zijn een ware klassieker en blijven onverminderd populair. Het visgraatpatroon heeft een tijdloze uitstraling en past perfect in zowel klassieke als moderne interieurs. Bij Floors and More begrijpen we de aantrekkingskracht van visgraat vloeren en bieden we een breed scala aan eiken vloeren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Een van de populaire opties binnen ons assortiment is de duoplank visgraat vloer. Deze stoere vloer is gekenmerkt door brede planken die het visgraatpatroon creëren. Wat deze vloer zo bijzonder maakt, is de unieke opbouw. De duoplank vloer bestaat uit een onderlaag van watervast berkenmultiplex en een toplaag van hoogwaardig Europees eikenhout. Deze combinatie zorgt voor stabiliteit, duurzaamheid en een minimale werking van de vloeren.

GROOT ASSORTIMENT – ENSCHEDE – HENGELO – OLDENZAAL - ALMELO

Bij Floors and More streven we naar maatwerk en flexibiliteit, zelfs binnen ons visgraat assortiment. Dankzij de dubbele laag op onze duoplank vloeren kunnen we van vrijwel elke plankenvloer een visgraatpatroon maken. We passen de vorm van de planken aan en maken ze kleiner, terwijl de toplaag nog steeds bestaat uit het hoogwaardige Europees eikenhout waar we bekend om staan. Dit betekent dat u kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, afwerkingen en houtsoorten om uw ideale visgraatvloer te realiseren.

DE KLEUREN VAN HOUTEN OF PARKET VISGRAATVLOEREN

De kleuren van parket visgraat vloeren zijn net zo divers als de houtsoorten zelf. Afhankelijk van de houtsoort en de afwerking die je kiest, kunnen parket vloeren een scala aan prachtige kleuren bieden die je interieur perfect kunnen aanvullen.

Het is belangrijk om te overwegen welke kleur het beste past bij de rest van je interieur en welke sfeer je wilt creëren. Lichtere kleuren kunnen een ruimte groter doen lijken, terwijl donkere kleuren meer intimiteit en gezelligheid kunnen bieden. Probeer altijd stalen te bekijken in je eigen ruimte om te zien hoe de kleur er in verschillende lichtomstandigheden uitziet voordat je een definitieve beslissing neemt.

PARKET VISGRAATVLOEREN

Parket visgraatvloeren zijn een klassieke en verfijnde keuze voor elk interieur. Dit tijdloze vloerpatroon voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. De parket visgraat vloer bestaat uit dunne houten stroken die in een visgraatpatroon worden gelegd, waarbij de uiteinden elkaar ontmoeten in een hoek van 90 graden. Deze stijlvolle indeling creëert een gevoel van diepte en textuur, waardoor de vloer visueel interessant en aantrekkelijk wordt.

HOUT OF PARKET DUOPLANK VISGRAAT VLOERVERWARMING

Een belangrijk voordeel van onze duoplank visgraat vloeren is dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming. De combinatie van de watervaste berkenmultiplex onderlaag en de hoogwaardige toplaag zorgt ervoor dat de werking van de vloer minimaal is, waardoor u kunt genieten van een comfortabele en warme vloer in uw interieur.

Een van de voordelen van deze vloeren is dat ze uitstekend samengaan met vloerverwarming. Het patroon creëert ruimte tussen de houten stroken, waardoor de warmte gelijkmatig door de ruimte kan circuleren. Dit zorgt niet alleen voor een aangename en gelijkmatige temperatuur, maar draagt ook bij aan energie-efficiëntie.

VLOERVERWARMING EN LEGGEN IN ENSCHEDE, HENGELO, OLDENZAAL OF IN ALMELO

Het leggen van een visgraat vloer vereist vakmanschap en nauwkeurigheid. Of je nu kiest voor parket, PVC of massief eiken, het is raadzaam om een professionele installateur in te schakelen. Het patroon vergt precisie om ervoor te zorgen dat de hoeken perfect uitgelijnd zijn en het eindresultaat een prachtige look heeft. Contact een van onze vloeren specialists in Enschede, Hengelo, Oldenzaal of in Almelo voor meer informatie.  

VISGRAATPATROON

De visgraatpatroon vloer is een tijdloze keuze die moeiteloos past bij verschillende soorten interieurs. Of u nu een klassieke uitstraling wilt creëren of juist een moderne twist aan uw ruimte wilt geven, de vloer biedt eindeloze mogelijkheden. De combinatie van het visgraatpatroon en het natuurlijke karakter van het eikenhout zorgt voor een warme en sfeervolle ambiance in elke kamer.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Duurzaamheid en kwaliteit vormen de kern van onze producten bij Floors&More. We streven ernaar om niet alleen visueel aantrekkelijke vloeropties te bieden, maar ook om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijkse slijtage. Onze toewijding aan duurzame materialen en vakmanschap zorgt ervoor dat elke vloeren die we leveren een investering is in de toekomst van je interieur.

We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat onze visgraat vloeren jarenlang meegaan. Daarnaast bieden we ook professionele plaatsing en onderhoudsservices, zodat uw vloer in topconditie blijft en zijn prachtige uitstraling behoudt.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren door de prachtige collectie die we te bieden hebben. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste product die perfect past bij uw interieur en persoonlijke smaak.

HOOGWAARDIGE VISGRAAT VLOEREN

Bij Floors and More streven we naar volledige klanttevredenheid en daarom bieden we een uitgebreide service aan. Naast het leveren van hoogwaardige vloeren en het verzorgen van professionele plaatsing, staan we ook voor u klaar met advies en ondersteuning. Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste kleur, afwerking en patroon voor uw visgraat vloer. We begrijpen dat een vloer een belangrijke investering is en we streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden.

VISGRAAT VLOER ONDERHOUDS EN RENOVATIEDIENSTEN IN ENSCHEDE, HENGELO, OLDENZAAL OF IN ALMELO

Daarnaast bieden we ook onderhouds- en renovatiediensten aan om ervoor te zorgen dat uw visgraat vloer er altijd op zijn best uitziet. Met de juiste zorg en regelmatig onderhoud kunt u de levensduur van uw visgraat vloer aanzienlijk verlengen en de schoonheid ervan behouden. Onze onderhoudsproducten zijn speciaal ontworpen voor houten vloeren en zorgen voor een optimale bescherming en glans.

Een visgraat vloer is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur, maar ook een investering in de waarde van uw huis. Het tijdloze karakter en de duurzaamheid van eikenhout zorgen ervoor dat uw vloer zijn schoonheid behoudt en een tijdloze aantrekkingskracht behoudt. Bovendien is het een veelzijdige vloer die gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderingen in uw interieur.

EIKEN VISGRAAT VLOER

Kortom, een eiken visgraat vloer is een tijdloze en stoere keuze die past bij verschillende soorten interieurs. Met de duoplank vloeren van Floors and More kunt u genieten van de schoonheid, duurzaamheid en warmte van eikenhout, gecombineerd met het klassieke patroon. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden om uw interieur te transformeren met een prachtige  vloer van Floors and More. Wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste vloer tot de professionele plaatsing en het onderhoud ervan.

MATERIAALOPTIES: PARKET, PVC EN MASSIEF EIKEN

Bij het overwegen van visgraat vloeren heb je verschillende materiaalopties. Parket is een klassieke keuze, gemaakt van echt hout, waarbij dunne stroken hout op een visgraatpatroon worden gelegd en vervolgens afgewerkt met vernis of olie om ze te beschermen. PVC-vloeren bieden een moderne draai aan het traditionele patroon en zijn ideaal voor ruimtes waar vochtbestendigheid belangrijk is, zoals badkamers en keukens.

VISGRAAT PARKET - HOUTEN VLOEREN KOSTEN EN PRIJZEN

De kosten van parket, houten of pvc visgraat vloeren kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het gekozen materiaal, de kwaliteit van het hout, de afwerking en de arbeidskosten voor installatie. Massief eiken visgraat vloeren staan bekend om hun duurzaamheid en luxe uitstraling, maar kunnen doorgaans hoger geprijsd zijn. PVCvloeren kunnen een meer betaalbaar alternatief zijn zonder concessies te doen aan stijl.

Bij het berekenen van de totale kosten is het ook belangrijk om rekening te houden met de levensduur van de vloer. Houten vloeren hebben de potentie om tientallen jaren mee te gaan, waardoor ze op de lange termijn een waardevolle investering zijn.

  • Houtsoorten zoals eiken: €70 – €100+ per m²
  • Meer exotische houtsoorten: € – €120+ per m²
  • Speciale afwerkingen en patronen: €80 – €150+ per m²

KOSTEN VISGRAAT VLOER LEGGEN PER M2

De kosten voor het leggen van een parket, houten of pvc visgraat vloer per vierkante meter kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het patroon, het gekozen materiaal en de locatie van de installatie. Over het algemeen kunnen de gemiddelde kosten voor het leggen van een vloer per vierkante meter liggen tussen € 30,- tot € 60,- of zelfs meer, afhankelijk van de bovengenoemde factoren.

FLOORS AND MORE VLOEREN SPECIALIST

Voor een nauwkeurige schatting van de kosten voor het leggen van een vloer per vierkante meter, is het beste om contact op te nemen met een van onze professionele vloerinstallateurs die gespecialiseerd zijn in vloeren. Ze kunnen je voorzien van specifieke informatie op basis van jouw situatie en voorkeuren.

Groot assortiment

FLOORS AND MORE HOUTEN VLOEREN

FLOORS&MORE SHOWROOM - ENSCHEDE - ALMELO - HENGELO - OLDENZAAL

We begrijpen dat het kiezen van de juiste parket, houten of pvc vloeren een belangrijke beslissing is, en daarom nodigen we u uit om onze showroom te bezoeken en de verschillende mogelijkheden te ontdekken. Onze vloerexperts staan voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren, zodat u de perfecte vloer kunt kiezen die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.