...

Kom langs in onze showroom!

MAATWERK – HOUTEN VLOEREN / PARKETVLOER

Ontdek de perfecte harmonie van stijl en functionaliteit met houten vloeren maatwerk voor uw huis, bedrijf of kantoor.

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

maatwerk-houten-vloeren-naturel-2

UNIEKE MEESTERWERKEN: MAATWERK OPLOSSINGEN VOOR EEN STIJLVOLLE LEEFOMGEVING

Houten vloer speciaal voor u op maat gemaakt.

Onze op maat gemaakte vloeroplossingen beloven niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook een unieke aanpassing aan de specifieke behoeften van uw ruimte.

Bij ons begrijpen we dat elke klant unieke wensen en behoeften heeft als het gaat om houten vloeren. Daarom bieden wij maatwerk aan, zodat u de vloer van uw dromen kunt samenstellen die perfect past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Met ons uitgebreide assortiment aan mogelijkheden en afwerkingen, zijn de opties eindeloos.

Of u nu op zoek bent naar een vloer met een specifieke schuur-, schaaf-, borstel– of verouderingstechniek, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en expertise om de gewenste bewerkingen toe te passen en de gewenste uitstraling te creëren. Of u nu een rustieke vloer met een verouderde look wilt of juist een strakke en moderne vloer met een gladde afwerking, wij zorgen ervoor dat uw vloer aan al uw verwachtingen voldoet.

Naast de bewerkingstechnieken bieden we ook een breed scala aan kleuren en afwerkingen. Of u nu kiest voor een lichte houten vloer met een white wash olie, of een donkere vloer met een elegante lak, wij hebben de juiste opties om uw droomvloer te realiseren. Onze professionals adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

HOUTEN VLOEREN OP MAAT VOOR HUIS, KANTOOR OF JOUW BEDRIJF

Bij ons staat vakmanschap en kwaliteit voorop. Wij werken alleen met de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw houten vloer perfect wordt gemaakt. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en passie voor hun ambacht, en streven naar een perfect resultaat. U kunt erop vertrouwen dat uw maatwerk vloer met de grootste zorg en aandacht wordt geproduceerd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van maatwerk voor uw houten vloer? Kom gerust bij ons langs om uw wensen te bespreken. Ons team van experts staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het samenstellen van uw ideale vloer. We luisteren naar uw wensen, analyseren uw interieur en geven u professioneel advies om ervoor te zorgen dat uw vloer perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en de sfeer die u wilt creëren.

maatwerk-houten-vloeren-dubbel-gerookt-invisible-4

UNIEKE MAATWERK HOUTEN VLOEREN: CREËER DE PERFECTE SFEER VOOR JOUW WONING

Bij ons streven we ernaar om uw woning compleet te maken met een unieke, op maat gemaakte houten vloer. We begrijpen dat uw vloer een belangrijk onderdeel is van uw interieur en dat het de sfeer en uitstraling van uw huis kan bepalen. Daarom hechten we veel waarde aan uw tevredenheid en streven we ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Kies voor maatwerk en laat uw houten vloer een persoonlijke en unieke touch geven aan uw interieur. Samen maken we uw droomvloer werkelijkheid. Maak een afspraak metons en ontdek de eindeloze mogelijkheden van maatwerk voor uw houten vloer.

Ons proces begint met een uitgebreid gesprek waarin we uw wensen en behoeften inventariseren. We willen graag uw interieurstijl begrijpen, de functie van de ruimte en eventuele specifieke vereisten die u heeft. Op basis van deze informatie stellen we een plan op en gaan we aan de slag om uw maatwerk houten vloer te realiseren.

PRECISIE EN MAATWERK: HOOGWAARDIGE HOUTEN VLOEREN VOOR DUURZAME ELEGANTIE EN FUNCTIONALITEIT

We werken alleen met hoogwaardige materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Onze ervaren ambachtslieden hebben een scherp oog voor detail en besteden veel aandacht aan het vervaardigen van elke plank. Ze hanteren geavanceerde technieken en werken met precisie om ervoor te zorgen dat uw houten vloer perfect wordt afgewerkt.

Naast het aanpassen van de bewerkingen en afwerkingen, bieden we ook maatwerk op het gebied van afmetingen en patronen. Of u nu kiest voor brede planken, smalle stroken of zelfs een visgraatpatroon, wij kunnen het voor u realiseren. Elk detail wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw vloer de gewenste esthetiek en functionaliteit heeft.

Naast het creëren van een unieke en op maat gemaakte vloer, zorgen we ook voor een vakkundige installatie. Onze ervaren installateurs zorgen voor een naadloze plaatsing van uw maatwerk vloer, waarbij ze rekening houden met de omgeving en de juiste technieken toepassen om een duurzaam resultaat te bereiken. We streven ernaar om de installatie zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat u snel kunt genieten van uw prachtige houten vloer.

maatwerk-houten-vloeren-hongaarse-punt-slaapkamer-5

VAKKUNDIG MAATWERK: CREËER UW EIGEN UNIEKE HOUTEN VLOER MET FLOORS AND MORE

Bij Floors and More begrijpen we dat maatwerk niet alleen gaat over het creëren van een vloer die perfect past bij uw smaak en interieur, maar ook over het leveren van uitstekende service. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden gedurende het hele proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. We luisteren naar uw feedback, beantwoorden al uw vragen en zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke, op maat gemaakte houten vloer die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur, bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons maatwerk kunt u een vloer creëren die echt van u is, met de gewenste bewerkingen, afwerkingen, afmetingen en patronen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomvloer werkelijkheid maken.

GROOT ASSORTIMENT – FLOORS AND MORE

ONTDEK ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE IN DE SHOWROOM

Ervaar het verschil bij Floors and More, de expert in vloeren voor Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en omliggende gebieden. Wij begrijpen het belang van de juiste kleur voor uw vloer in uw leefruimte. U bent van harte welkom in onze showroom, waar we u graag ontvangen met een kopje koffie of thee. Onze deskundige vloerspecialisten staan klaar om u te begeleiden bij het verkennen van diverse mogelijkheden en om u te assisteren bij het kiezen van de perfecte kleur voor uw parketvloer. 

We nemen de tijd om uw voorkeuren te begrijpen, uw interieur te bespreken en u te voorzien van professioneel advies. Ons servicegebied strekt zich uit over diverse locaties, waaronder Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en andere delen van Nederland.

Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige vloeroplossingen die naadloos aansluiten op uw unieke stijl en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze klassieke uitstraling, een eigentijds ontwerp of een gedurfde, unieke vloerkleur om uw persoonlijkheid te laten stralen, bij ons vindt u de perfecte kleur. Breng een bezoek aan onze showroom en laten we samen uw ideale vloer realiseren.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.