...

Kom langs in onze showroom!

LICHTE HOUTEN VLOEREN

Lichte houten vloeren stralen een gevoel van warmte en elegantie uit in elk interieur.

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

HEERLIJKE LICHTE HOUTEN VLOEREN VOOR EEN FRISSE EN RUIMTELIJKE SFEER

Bij Floors and More begrijpen we de aantrekkingskracht van lichte houten vloeren en bieden we een breed scala aan opties om aan uw wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een witte invisible vloer, een krijtwitte gelakte vloer of een geoliede lichte vloer, wij hebben de perfecte keuze voor uw interieur.

Lichte houten vloeren hebben de kracht om een frisse, lichte uitstraling te creëren in elke kamer. Ze brengen een gevoel van ruimte en openheid met zich mee, waardoor zelfs kleinere ruimtes groter lijken. De lichte kleuren reflecteren het natuurlijke licht en zorgen voor een heldere en uitnodigende sfeer. Of u nu een klassieke, landelijke stijl of een strak en modern interieur heeft, een lichte houten vloer vormt een mooie basis voor diverse interieurstijlen.

lichte-houten-vloeren-en-parkevloer-2

DE PRACHT VAN LICHTE HOUTEN VLOEREN: VEELZIJDIGHEID, SERENITEIT EN DUURZAAMHEID

Een groot voordeel van lichte houten vloeren is hun veelzijdigheid als het gaat om het combineren met andere kleuren en materialen. Ze kunnen moeiteloos samengaan met verschillende kleurenschema’s en decoratieve elementen. Of u nu kiest voor contrasterende kleuren om een levendige uitstraling te creëren of voor ton-sur-ton combinaties voor een rustige en harmonieuze ambiance, een lichte vloer biedt u talloze mogelijkheden om uw persoonlijke stijl tot uiting te brengen.

Naast het esthetische aspect dragen lichte houten vloeren ook bij aan een gevoel van rust en sereniteit in huis. De lichte kleur van het hout weerkaatst het licht en verspreidt een natuurlijke gloed in de ruimte. Dit kan een kalmerend effect hebben en bijdragen aan een gevoel van welzijn en ontspanning. Het creëert een harmonieuze omgeving waarin u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Wat betreft duurzaamheid en onderhoud zijn lichte vloeren een uitstekende keuze. Hout is van nature een sterk en duurzaam materiaal, waardoor uw vloer lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Daarnaast is het onderhoud van een lichte vloer relatief eenvoudig. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een mild reinigingsmiddel is meestal voldoende om de vloer in topconditie te houden.

lichte-houten-vloeren-geolied-plank-4

LICHTE HOUTEN VLOEREN: HOOGWAARDIGE KWALITEIT EN TIJDLOZE SCHOONHEID

We streven naar hoogwaardige lichte houten vloeren die voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek. We werken samen met gerenommeerde leveranciers en zorgen voor zorgvuldig geselecteerd hout van de hoogste kwaliteit. Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige en professionele installatie, zodat u jarenlang kunt genieten van uw prachtige lichte houten vloer.

Kortom, een lichte houten vloer is een tijdloze keuze die jarenlang plezier en voldoening biedt. Het brengt een frisse en ruimtelijke uitstraling in elke kamer van het huis en past perfect bij verschillende interieurstijlen.

NIEUWE VLOER NODIG? LAAT ONS U HELPEN MET DE PERFECTE LICHTE HOUTEN VLOER!

Wij begrijpen dat de keuze voor een nieuwe vloer een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste lichte houten vloer die past bij uw persoonlijke smaak, budget en levensstijl. We luisteren naar uw wensen en voorkeuren en bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat u de perfecte vloer vindt.

Naast ons ruime assortiment lichte houten vloeren bieden we ook professionele installatie en onderhoudsservices aan. Ons ervaren team van installateurs zorgt voor een nauwkeurige en vakkundige installatie, waarbij ze rekening houden met de specifieke vereisten van uw ruimte en vloer. Bovendien kunnen we u adviseren over het juiste onderhoudsregime om uw lichte houten vloer in optimale conditie te houden en de levensduur ervan te verlengen.

lichte-houten-vloeren-Invisible Geolied-7

VOOR LIEFHEBBERS VAN KWALITEIT: ONZE PRACHTIGE LICHTE HOUTEN VLOEREN

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van lichte parketvloeren. Ons team staat klaar om u te begeleiden en te inspireren bij het maken van de juiste keuze. Bij Floors and More streven we ernaar om uw droominterieur werkelijkheid te maken met onze hoogwaardige lichte parketvloeren.

lichte-eiken-houten-vloeren-13

LAAT UW DROOMINTERIEUR ONTLUIKEN MET ONZE LICHTE HOUTEN VLOEREN: NEEM CONTACT OP!

We streven naar kwaliteit in alles wat we doen.We werken samen met gerenommeerde leveranciers die hoogwaardig hout leveren dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. We hechten waarde aan vakmanschap en streven naar perfectie in elk detail van het productieproces. Dit stelt ons in staat om houten vloeren van de hoogste kwaliteit te leveren die voldoen aan de hoogste normen van schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit.

Of u nu uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor wilt transformeren, een lichte houten vloer is een uitstekende keuze die een blijvende indruk zal achterlaten. Het brengt niet alleen een esthetische waarde met zich mee, maar ook een gevoel van rust, ruimte en sereniteit. Het is een investering in de schoonheid en het comfort van uw leefruimte, waar u dagelijks van zult genieten.

Bij Floors and More geloven we dat een vloer meer is dan alleen een oppervlak om op te lopen. Het is een essentieel onderdeel van uw leefomgeving, dat uw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom streven we ernaar om u de beste lichte houten vloeren aan te bieden die voldoen aan al uw verwachtingen en meer.

GROOT ASSORTIMENT – FLOORS AND MORE

ONTDEK UW IDEALE VERWEERDE EIKEN VLOER IN ONZE SHOWROOM

Welkom bij Floors and More, uw toonaangevende vloerspecialist in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en de omliggende regio’s. We begrijpen de cruciale rol van vloerkleur in uw keuze. We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken, waar u wordt ontvangen met een smakelijk kopje koffie of thee. Onze ervaren vloerspecialisten staan klaar om u te assisteren bij het verkennen van diverse opties en u te begeleiden naar de perfecte kleur voor uw parketvloer. We nemen ruimschoots de tijd om naar uw voorkeuren te luisteren, uw interieur te bespreken en u te voorzien van deskundig advies. Onze servicegebied omvat een breed spectrum, met inbegrip van Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal, evenals andere locaties in Nederland. 

Wij zijn vastbesloten om hoogwaardige vloeroplossingen te leveren die naadloos aansluiten bij uw unieke stijl en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze klassieke uitstraling, een eigentijds ontwerp of een gedurfde, unieke vloerkleur om uw persoonlijkheid te laten stralen, u vindt de perfecte kleur bij ons. Kom langs in onze showroom en laten we samen uw ideale vloer realiseren.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.