...

Kom langs in onze showroom!

Hongaarse Punt vloer kopen?

Hongaarse Punt vloer: Ontdek deze stijlvolle en tijdloze vloerkeuze met een visgraatpatroon. Beschikbaar in diverse kleuren en materialen (hout, Parket, PVC of Laminaat), biedt de Hongaarse Punt vloer een elegante uitstraling voor elk interieur. Overweeg deze optie voor een vleugje verfijning in uw ruimte.

Floors and More – Enschede – Hengelo – Almelo – Oldenzaal

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

HONGAARSE PUNT HOUTEN VLOEREN

De Hongaarse punt is tijdloos en stijlvol, deze vloer kan uw interieur net even naar een hoger niveau tillen. Het patroon is te vergelijken met een visgraat patroon, maar de planken zijn niet in een hoek van 90 graden geplaatst, in plaats daarvan worden planken gelegd in een hoek van 45 graden.

Bij Floors and More begrijpen we de aantrekkingskracht van de houten / parketvloer en bieden we een breed scala aan mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Een voordeel van onze product is de dubbele laag die dezelfde is als onze plankenvloeren. Deze dubbele laag zorgt voor minimale werking van de vloer, wat betekend dat de vloer jarenlang strak blijft liggen, ongeacht de woonsituatie. Dit is vooral belangrijk in ruimtes waar de luchtvochtigheid kan variëren zoals in keukens, badkamers of kelders.

VISGRAAT / HONGAARSE PUNT VLOER - DUO PLANKENVLOER

Bij Floors and more bieden we de duo plankvloer aan. Dit betekent dat we van elke plankenvloer in ons assortiment een visgraatpatroon of Hongaarse punt kunnen maken. Kunnen we het patroon creëren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de toplaag van hoogwaardig Europees eikenhout. Hierdoor krijgt u de flexibiliteit om het gewenste patroon te kiezen zonder concessies te doen aan de duurzaamheid en kwaliteit van de vloer.

KWALITEIT EN DUURZAAM HONGAARSE PUNT EIKEN VLOEREN

We streven ernaar bij Floors and More om de hoogste kwaliteit vloeren te leveren. Onze houten / parketvloeren zijn met zorg vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen.
We begrijpen dat de keuze voor een vloer een weloverwogen beslissing moet zijn die grote impact kan hebben op het interieur.

Ook hechten we veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze vloeren. We werken daarom alleen met hoogwaardige materialen. Onze producten zijn gemaakt van europees eikenhout, deze houtsoort staat bekend om zijn sterke, duurzaamheid en prachtige natuurlijke uitstraling.

Wanneer u besluit voor een vloer van Floors and More te gaan, kunt u met vertrouwen tegemoetzien dat u investeert in duurzame kwaliteit die met de tijd meegaat.

PVC EN LAMINAAT HONGAARSE PUNT VLOER

hongaarse punt Laminaat of PVC is een stijlvolle en populaire vloerbedekkingsoptie. Het staat bekend om zijn unieke legpatroon, dat lijkt op het patroon van een visgraatvloer. Dit laminaat geeft elke ruimte een luxe uitstraling zonder de kosten van echt hout. Het is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Met laminaat kunt u moeiteloos een verfijnde en tijdloze uitstraling aan uw interieur toevoegen.

PVC is een trendy vloerbedekking met een visgraatpatroon. Deze vloeren biedt een chique uitstraling zonder de kosten van echt hout. Het is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. PVC is de perfecte keuze voor een stijlvolle en tijdloze vloer in uw huis.

HONGAARSE PUNT VLOER LEGGEN KOSTEN

De kosten voor het leggen vloer kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

  1. Type vloermateriaal: Het materiaal dat u kiest voor uw Hongaarse punt vloer (bijv. hout, laminaat, PVC) zal de kosten beïnvloeden. Echt hout kan duurder zijn dan laminaat of PVC.
  2. Vloeroppervlakte: De grootte van de ruimte waarin u de vloer wilt laten leggen, heeft invloed op de kosten. Grotere ruimtes vereisen meer materiaal en meer arbeidstijd.
  3. Voorbereidende werkzaamheden: Als de ondervloer moet worden voorbereid, geëgaliseerd of gerepareerd, zullen deze extra kosten met zich meebrengen.
  4. Arbeidskosten: De kosten van het inhuren van een professional om de hout / parketvloer te leggen variëren afhankelijk van de locatie en de expertise van de vakman.
  5. Materiaalkosten: Naast het vloermateriaal zelf kunnen er extra kosten zijn voor lijm, ondervloermateriaal en afwerkingsmaterialen.
  6. Specifieke ontwerpelementen: Als u speciale ontwerpelementen of patroonvariaties wilt, kunnen deze ook de kosten verhogen.

Om een nauwkeurige schatting te krijgen, is het beste om contact op te nemen met een van onze vloerinstallateurs in uw regio voor offertes op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Het is belangrijk om een professionele installateur te kiezen met ervaring in het leggen van Hongaarse punt vloeren om ervoor te zorgen dat het werk correct en duurzaam wordt uitgevoerd.

SHOWROOM AFSPRAAK

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak in te plannen of voor meer informatie.

Overweegt u een bezoek aan onze showroom? Een showroomafspraak is de perfecte gelegenheid om onze producten persoonlijk te ervaren. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen en laat ons u begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en uw wensen te bespreken tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Floors and More Professionele Installateur  – Enschede – Hengelo – Almelo – Oldenzaal

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.