...

Kom langs in onze showroom!

VLOER LATEN LEGGEN - INSTALLEREN

Vloer Laten Leggen – Installeren? Maak gebruik van onze professionele expertise om uw vloer vakkundig te laten leggen en uw ruimte te transformeren met kwalitatief vakmanschap.

Floors and More Vloer Legservice in Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal en omliggende gebieden.

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

professionele-houten-vloeren-pcv-vloer-laten-leggen-2

VLOER LATEN LEGGEN: PROFESSIONELE PVC EN HOUTEN VLOEREN LEGSERVICE

Laat uw ruimte tot leven komen met onze hoogwaardige installatieservice voor PVC- en houten vloeren. Ons ervaren team staat klaar om uw vloerwensen te vervullen met zorgvuldige aandacht voor detail en deskundig vakmanschap. Of u nu een strakke, eigentijdse uitstraling of een warme, natuurlijke ambiance zoekt, wij zorgen voor een vloer die niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook duurzaam en professioneel geïnstalleerd. Vertrouw op ons om uw ruimte te transformeren en een vloer te creëren die perfect past bij uw levensstijl en voorkeuren.

professionele-houten-vloer-legservice-kosten-8
pcv-vloer-laten-leggen-9
vloer-laten-leggen-in-enschede-almelo-hengelo-oldenzaal-1

OP WELKE MANIER WORDT DE PRIJS VASTGESTELD VOOR HET LEGGEN VAN DE VLOER?

VLOER LATEN LEGGEN: VERSCHILLENDE METHODEN VOOR HET INSTALLEREN VAN EEN HOUTEN VLOER:

ZWEVEND LEGGEN EN VERLIJMEN

Er zijn diverse methoden om een houten vloer te leggen, zoals zwevend leggen of verlijmen.

Bij zwevend leggen rust de vloer op een ondervloer van folie. Deze aanpak wordt meestal gebruikt als er niet mag worden gelijmd (zoals in huurwoningen) of wanneer geluidsdemping vereist is. De folie van de ondervloer dempt geluid, daarom is lamelparket doorgaans geschikter voor zwevend leggen dan massief hout.

Lamelparket vormt van nature al een stabiele vloer, waardoor de uiteindelijke werking minimaal is. Bij zwevende installatie van vloeren is het vaak niet noodzakelijk om de vloer te egaliseren, omdat eventuele kleine oneffenheden meestal worden opgevangen door de ondervloer of folie die als onderlaag dient.

De kosten voor zwevende installatie van een vloer variëren doorgaans gemiddeld tussen de € 9,- en € 15,- per vierkante meter.

VAKKUNDIG VLOER VERLIJMEN VOOR DUURZAAMHEID EN STIJL

Een andere optie is het verlijmen van uw vloer, vooral aan te raden bij massief houten planken. Als u een visgraatpatroon of een Hongaarse punt in uw woning wilt, is verlijmen zelfs de enige haalbare techniek. Bij een Hongaarse punt parket, gelegd onder een hoek van 45 of 60 graden, biedt verlijming als voordeel een minder hol geluid tijdens het belopen.

Echter, het nadeel van verlijming is dat het uitdagender kan zijn om een volledig egale vloer te verkrijgen. Als de ondervloer veel oneffenheden vertoont, is schuren of egaliseren nodig. Epoxy kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor deze egalisatie.

In gevallen van opstijgend vocht in de vloer biedt epoxy ook een geschikte oplossing. Verlijming is doorgaans kostbaarder dan zwevend leggen, voornamelijk vanwege de benodigde materialen en de langere tijd die het in beslag neemt.

De gemiddelde kosten voor het verlijmen van een houten vloer liggen tussen de € 14,- en € 21,- per vierkante meter.

WAT KOST HET OM EEN PVC - HOUTEN VLOER TE LATEN LEGGEN?

Bij het installeren van een vloer wordt vaak de prijs per vierkante meter berekend.

VLOER LATEN LEGGEN GEMIDDELDE KOSTEN PER M²

Soort vloer laten leggenGemiddelde m² prijs
Parket Houten Vloeren aanleggen€15,- en €40,-
Laminaat aanleggen€10,- en €20,-
Plak PVC incl egaliseren€20,- tot €40,-
Click PVC€15,- en €30,-

GROOT ASSORTIMENT EN PROFESSIONELE HOUTEN VLOER LEGSERVICE

PROFESSIONEEL ADVIES VLOER LATEN LEGGEN: PLAN VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK EN ONS ERVAREN TEAM STAAT KLAAR OM JOUW VLOER SNEL EN PROFESSIONEEL TE INSTALLEREN!

Ons ervaren team staat paraat om u te begeleiden bij het verkennen van diverse vloeropties en om u advies te geven bij het kiezen van de perfecte vloer en legmethode die bij u past. We nemen de tijd om uw voorkeuren te begrijpen, uw interieur te analyseren en u te voorzien van professioneel advies.

Met diverse vestigingen verspreid over Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal en andere regio’s in Nederland, bieden wij een uitgebreide service aan. Bij Floors and More streven we naar hoogwaardige vloeroplossingen die perfect aansluiten bij uw unieke stijl en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos klassieke uitstraling, een modern design wilt omarmen, of juist een gedurfde en unieke vloerkleur zoekt die uw persoonlijkheid weerspiegelt, wij hebben de perfecte kleur voor u beschikbaar. Breng een bezoek aan onze showroom en laten we samen uw ideale vloer realiseren.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.