...

Kom langs in onze showroom!

HOUTEN VLOEREN OLDENZAAL

Houten vloeren oldenzaal. Bij Floors & More Oldenzaal vindt u de duurzaamste en topkwaliteit eikenhouten vloeren tegen aantrekkelijke prijzen. Onze hoogwaardige houten vloeren / parketvloeren zijn perfect geschikt voor vloerverwarming. En wanneer het tijd is, bieden we professioneel houten vloer reinigen en onderhoudsservices. Geniet van de warmte en schoonheid van hout in uw huis, met de garantie van kwaliteit en deskundige zorg van ons team.

De vloerenspecialist in Oldenzaal

Groot assortiment

Breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een houten vloer van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

houten-vloeren-oldenzaal-parketvloer

HOUTEN VLOEREN OLDENZAAL

Ben je op zoek naar een houten vloer in Oldenzaal? Dan ben je bij Floors and More aan het juiste adres. Wij hebben een selectie gemaakt van alleen de allerbeste houten vloeren die er te koop zijn. Deze vloeren halen wij rechtstreeks bij de fabriek. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van de allerhoogste kwaliteit, maar ook van een scherpe prijs. Floors and More is de specialist op het gebied van kwalitatieve houten vloeren. Wil je meer informatie over houten vloeren? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

DIVERSE HOUTEN VLOERKEUZES

HOUTEN VLOER / PARKETVLOER VLOERVERWARMING

vloerverwarming-houten-vloeren-parketvloer-vloerverwarmingssysteem-in-oldenzaal

VLOERPATRONEN

HONGAARSE PUNT VLOER

VISGRAAT VLOER

HOUTEN VLOEREN OLDENZAAL SHOWROOM

EIKEN HOUTEN VLOEREN OLDENZAAL

VLOERSPECIALISTEN IN OLDENZAAL

VLOER LEGGEN / INSTALLATIE EN KOSTEN – PARKETVLOER / HOUTEN VLOEREN OLDENZAAL

VLOER KLEUREN

Het kiezen van de juiste vloerkleur is een belangrijke beslissing bij het inrichten van uw huis, omdat het de algehele uitstraling en sfeer van de ruimte beïnvloedt. Hier zijn enkele populaire vloerkleuren en hun kenmerken:

 1. Neutraal: Neutrale vloerkleuren zoals beige, taupe, en grijs zijn tijdloos en veelzijdig. Ze passen goed bij verschillende interieurstijlen en kleurenschema’s en creëren een rustige, evenwichtige uitstraling.
 2. Donker: Donkere vloerkleuren zoals donkerbruin, zwart of antraciet kunnen een gevoel van elegantie en luxe toevoegen aan een ruimte. Ze zijn vaak een goede keuze voor formele kamers.
 3. Licht: Lichtgekleurde vloeren, zoals wit, lichtgrijs of beige, kunnen een ruimte groter laten lijken en zorgen voor een lichte en luchtige sfeer. Ze zijn ideaal voor kleine kamers of ruimtes met weinig natuurlijk licht.
 4. Warm: Warme vloerkleuren zoals roodachtig bruin, kastanje of goudtinten creëren een gezellige en uitnodigende sfeer. Ze zijn perfect voor kamers waar comfort en warmte belangrijk zijn.

Bij het kiezen van een vloerkleur is het belangrijk om rekening te houden met de bestaande inrichting, de gewenste sfeer en het gebruik van de ruimte. Het is ook een goed idee om staaltjes van verschillende vloerkleuren in de ruimte te plaatsen om te zien hoe ze eruitzien in verschillende lichtomstandigheden voordat u een definitieve beslissing neemt.

grijze-eiken-parket-houten-vloeren-kopen-in-oldenzaal-2
naturel-geoliede-eiken-vloer-oldenzaal-5
witte-eiken-houten-vloer-kleuren-an-prijzen-hengelo-6

PRIJZEN PER M² – PARKETVLOER / HOUTEN VLOEREN OLDENZAAL

De prijs van houten vloeren of parketvloeren per vierkante meter kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type hout, de kwaliteit, de afwerking en de complexiteit van de installatie. Over het algemeen kunnen houten / parketvloeren variëren van ongeveer €70 tot €150 per vierkante meter, of zelfs meer, afhankelijk van de specifieke kenmerken en de leverancier.

Een paar dingen om in gedachten te houden bij het overwegen van de prijs per vierkante meter voor houten vloeren zijn:

 1. Houtsoort: De prijs kan sterk variëren afhankelijk van het type hout dat wordt gebruikt. Bijvoorbeeld, eikenhout is vaak duurder dan dennenhout vanwege zijn duurzaamheid en uitstraling.
 2. Kwaliteit: Hoogwaardige vloeren, zoals massief hout in plaats van laminaat, zijn meestal duurder.
 3. Afwerking: De afwerking van de vloer kan de prijs beïnvloeden. Handgeschraapte of met de hand geschuurde afwerkingen kunnen duurder zijn dan gladde afwerkingen.
 4. Installatie: De complexiteit van de installatie kan ook invloed hebben op de prijs. Bijvoorbeeld, het leggen van een visgraatpatroon kan arbeidsintensiever en dus duurder zijn.
 5. Extra kosten: Vergeet niet eventuele extra kosten, zoals ondervloeren, plinten, en installatiekosten.

Hier is een ruwe richtlijn voor prijsklassen:

 • Houtsoorten zoals eiken: €70 – €100 + per m²
 • Meer exotische houtsoorten: € – €120 + per m²
 • Speciale afwerkingen en patronen: €80 – €150 + per m²

Voor prijzen stuur ons een e-mail met alle details zodat we u een offerte kunnen sturen.

GROOT ASSORTIMENT

FLOORS AND MORE - HOUTEN VLOEREN OLDENZAAL

HOUTEN VLOEREN OLDENZAAL SHOWROOM

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom! Hier kunt u de prachtige wereld van hoogwaardige hout / parketvloeren ontdekken en persoonlijk ervaren. Onze showroom is de perfecte plek om inspiratie op te doen, kleuren en patronen te vergelijken. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar eikenhouten of parketvloer, pvc of andere vloeropties, onze showroom biedt een uitgebreide selectie om uit te kiezen.

Laat u adviseren door de echte vloer specialist in Oldenzaal.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.