...

Kom langs in onze showroom!

HOUTEN PLANKEN VLOEREN

Houten Planken Vloeren geven een warme en natuurlijke uitstraling aan elke ruimte.

Enschede – Hengelo – Almelo – Oldenzaal

POPULAIRE HOUTEN PLANKEN VLOEREN

Je vindt bij ons een ruim aanbod van houten vloeren planken. hieronder vind je een selectie van onze populairste vloeren. Onze complete collectie vloeren kun je hier vinden!

ECOLINE ZWART

ECOLINE DUBBEL GEROOKT NATUREL

ORIGINAL DUBBEL GEROOKT INVISIBLE

houten-planken-vloeren-plank-dubbel-gerookt-naturel-kopen-in-enschede

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

houten-planken-vloeren-plank-burned

HOUTEN PLANKEN VLOEREN

Houten planken vloeren zijn tijdloos voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en warme uitstraling in hun interieur. Het voegt charme en karakter toe aan elke woning en ruimte. Traditioneel of modern interieur, een houten planken vloer past bij vrijwel elke stijl.

Bij Floors and More begrijpen we de aantrekkingskracht van houten /  parketvloeren en streven ernaar om in Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal en omstreken een uitgebreid scala aan mogelijkheden aan te bieden die aan uw wensen voldoen. Onze vloeren zijn beschikbaar in diverse houtsoorten, waaronder eiken, grenen en vuren, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw stijl past.

houten-planken-vloeren-plank-dubbel-gerookt-naturel-kopen-oldenzaal-almelo-hengelo
houten-planken-vloeren-plank-enkel-gerookt-naturel-almelo-hengelo-oldenzaal
houten-planken-vloeren-plank-enkel-gerookt-naturel-in-enschede

EIKENHOUT PLANKEN VLOEREN

Eikenhout is een van de meest populaire keuzes als het om huoten vloeren gaat. Het staat bekend om zijn hard- en duurzaamheid, het is daardoor bestand tegen dagelijks gebruik en slijtage Eikenhoud heeft een prachtige tekening en structuur die goed tot uiting komt in de planken, waardoor elke vloer en uniek karakter krijgt.

Grenen en vuren zijn zachtere houtsoorten, deze worden vaak gekozen vanwege de zachte uitstraling. Ze passen perfect bij een meer landelijke of rustieke interieurstijl vanwege hun warmte en charme. Wanneer de dit hout goed onderhoud kan het nog steeds lang mee gaan.

Bij het uitkiezen van een houten vloer heeft u de mogelijkheid om planken op verschillende manieren te laten bewerken. Dit kan worden geschaafd voor een glad en strak oppervlak. Voor een ruwe en verweerde uitstraling kun je ze laten borstelen..

houten-planken-vloeren-dubbel-gerookt-wit-plank

PLANKEN VLOEREN LEGPATROON

Een ander belangrijk aspect bij het leggen van een houten vloer is het legpatroon. U kunt kiezen voor een klassiek rechte plankenpatroon, visgraat of voor Hongaarsepunt. Hierbij worden de elementen onder een hoek van 45 graden geplaatst.

Om ervoor te zorgen dat uw houten vloer mooi blijft en zijn oorspronkelijke charme behoudt, is regelmatig onderhoud belangrijk. Het is aan te raden om de vloer regelmatig te stofzuigen en te dweilen om stof en vuil te verwijderen.

Ook is het aan te raden om bijv een geoliede houten planken vloer te behandelen met onderhoud olie voor het beschermen tegen slijtage en vuil. Deze behandeling vorm een beschermende laag op het hout, waardoor het beter bestand is tegen dagelijkse belasting en vlekken.

houten-planken-vloeren-geolied-plank

HOUTEN PLANKEN VLOEREN DUURZAAMHEID EN KWALITEIT: BOUWEN VOOR DE TOEKOMST

Wij begrijpen dat duurzaamheid en kwaliteit van het grootste belang zijn als het om houten planken vloeren gaat. We werken daarom alleen met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat onze vloeren met de grootste zorg worden vervaardigd.

Wij bieden ook uitgebreide garantie op onze vloeren, u kunt zo met een gerust hart genieten van uw nieuwe vloer. Mocht er toch iets misgaan, dan staan wij klaar om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw vloer.

houten-planken-vloeren-invisible-gelakt-plank-in-enschede-almelo-hengelo-oldenzaal

PLANKEN VLOEREN KLEUREN

Plankenvloer bieden eindeloze mogelijkheden als het gaat om kleur. Van warme honingtinten tot diepe chocoladebruine nuances, de keuze van de kleur bepaalt de sfeer van je ruimte. Of je nu gaat voor een klassieke eikenhouten uitstraling of een moderne grijze tint, de kleur van je planken vloer kan je interieur transformeren en een unieke persoonlijkheid geven aan elke kamer.

ECOLINE ZWART

ECOLINE DUBBEL GEROOKT NATUREL

ORIGINAL DUBBEL GEROOKT INVISIBLE

houten-planken-vloeren-plank-dubbel-gerookt-naturel-kopen-in-enschede
houten-planken-vloeren-plank-naturel
houten-planken-vloeren-rustieke-plank-invisible-gelakt
houten-planken-vloeren-rustieke-plank-invisible-gelakt-gerookt-almelo-hengelo-oldenzaal

SHOWROOM - HOUTEN PLANKEN VLOEREN

Onze showroom biedt u ook de mogelijkheid om onze verschillende houten vloeren in het echte te bekijken en zo te ervaren. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met advies voor het maken van de juiste keuze.

We streven ernaar bij Floors and More om van uw droom een werkelijkheid te maken door samen met u te kiezen naar de juiste vloer.. Of u nu een klassieke uitstraling wilt creëren of juist gaat voor een eigentijdse look, wij hebben de perfecte vloer voor u.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM

Overweeg een bezoek aan onze showroom om een uitstekende ervaring te beleven. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding, waarbij u onze gevarieerde collectie parketvloeren in diverse stijlen, patronen en afwerkingen kunt verkennen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij uw esthetische voorkeuren en budget.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.