...

Kom langs in onze showroom!

WITTE EIKEN VLOEREN - EIKEN WHITE WASH VLOER

Transformeer uw leefomgeving met de verfijnde uitstraling van witte eiken vloeren en eiken white wash vloer.

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

witte-eiken-vloeren-gelakte-houten-en-parketvloer-2

DE VERFIJNDE SCHOONHEID VAN WITTE EIKEN VLOEREN

Witte houten vloeren, ook wel bekend als white wash vloeren, zijn inderdaad een prachtige keuze voor wie op zoek is naar een lichte en heldere uitstraling in de kamer. De witte of eiken white wash afwerking geeft een gevoel van zuiverheid en licht, en past perfect bij zowel moderne als klassieke interieurs.

De witte kleur van de vloer creëert een gevoel van ruimte en openheid, waardoor zelfs kleinere kamers groter lijken. Het lichte karakter van de vloer reflecteert het natuurlijke licht in de kamer en zorgt voor een heldere en frisse sfeer. Dit maakt een witte houten vloer een ideale keuze voor bijvoorbeeld kleine appartementen of kamers waar een ruimtelijk gevoel van groot belang is.

DE VEELZIJDIGE EN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE PRACHT VAN WITTE EIKEN VLOEREN / EIKEN WHITE WASH VLOEREN

Een van de voordelen van witte ekien vloeren of eiken white wash vloer is de veelzijdigheid ervan. Het past moeiteloos bij verschillende kleurenschema’s en interieurstijlen. Of je nu kiest voor een rustige en natuurlijke sfeer met lichte, minimalistische meubels en decoraties, of juist voor een levendige en moderne uitstraling met opvallende kleuren en patronen, de witte vloer vormt altijd een harmonieus geheel.

Daarnaast biedt een eiken white wash vloer ook praktische voordelen. Het is namelijk relatief gemakkelijk te onderhouden. Vlekken en vuil zijn minder snel zichtbaar op de lichte kleur, waardoor de vloer langer zijn frisse uitstraling behoudt. Regelmatig stofzuigen en afnemen met een vochtige doek is meestal voldoende om de vloer schoon en mooi te houden.

witte-eiken-vloeren-naturel-wit-4

ONTDEK ONZE KWALITATIEVE WITTE EIKEN VLOEREN BIJ FLOORS AND MORE

Bij Floors and More begrijpen we de aantrekkingskracht van witte houten vloeren en bieden we een ruime selectie van witte en eiken white wash vloeren aan. Onze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig Europees eikenhout en worden met zorg en vakmanschap geproduceerd. We hebben oog voor detail en streven naar de hoogste kwaliteit in al onze producten.

Naast ons assortiment van standaardkleuren bieden we ook maatwerkopties aan, zodat u de perfecte witte of eiken white wash vloer kunt vinden die past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de beste keuze en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

witte-eiken-vloeren-geoliede-houten-vloer-6

MEER DAN VLOEREN: ONZE COMPLETE OPLOSSINGEN VOOR WHITE EIKEN VLOEREN

Niet alleen beperken we ons tot het aanbieden van kwaliteitsvloeren, maar we gaan nog een stap verder. We bieden ook professionele plaatsing door ons eigen ervaren montage team, zodat u zeker kunt zijn van een perfect resultaat. Daarnaast bieden we ook onderhouds- en renovatiediensten aan, zodat uw witte houten vloer er altijd op zijn best uitziet en jarenlang meegaat.

Kortom, als u op zoek bent naar een tijdloze, lichte en frisse uitstraling voor uw kamer, dan is een witte of eiken white wash vloer van Floors and More de ideale keuze. Met onze hoogwaardige materialen, ruime kleurselectie en aandacht voor maatwerk en plaatsing, kunnen we een vloer creëren die perfect aansluit bij uw wensen en interieur.

witte-eiken-vloeren-dubbel gerookt-wit-plank-8

UW TEVREDENHEID, ONZE PRIORITEIT: COMPLETE SERVICE VOOR WITTE EN EIKEN WHITE WASH VLOEREN BIJ FLOORS AND MORE

We hebben als doel om onze klanten volledig tevreden te stellen. Onze focus ligt niet alleen op het leveren van kwaliteitsvloeren, maar ook op het bieden van een uitstekende service. We begrijpen dat het kiezen van de juiste houten / parketvloer een belangrijke beslissing is en we nemen graag de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden in het proces, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Daarnaast hebben we ons eigen ervaren montage team, dat zorgdraagt voor een professionele en vakkundige plaatsing van uw witte of eiken white wash vloer. We begrijpen dat een correcte installatie essentieel is voor een duurzaam en mooi resultaat. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw vloer perfect wordt geplaatst, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Ook na de plaatsing staan we voor u klaar. Bij Floors and More bieden we onderhouds– en renovatiediensten aan om ervoor te zorgen dat uw witte houten / parketvloer altijd in topconditie blijft. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, reparaties of het opfrissen van de afwerking, onze experts zorgen ervoor dat uw vloer zijn prachtige uitstraling behoudt en zijn levensduur verlengt.

witte-eiken-houten-vloeren-prijs-per-m2-10

LAAT UW INTERIEUR STRALEN MET ONZE WITTE EIKEN VLOEREN

We begrijpen dat een vloer meer is dan slechts een functioneel oppervlak. Het is een belangrijk element in uw interieur, dat een sfeer en uitstraling creëert. Met witte eiken houten vloeren of een eiken white wash parketvloer kunt u een lichte en frisse ambiance creëren die tijdloos en veelzijdig is. Het is een investering in uw woning, waarvan u elke dag zult genieten.

Kom gerust langs in onze showroom om ons ruime aanbod aan vloeren te bekijken. Onze medewerkers staan klaar om u te verwelkomen, u te voorzien van advies en u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer. Samen maken we van uw huis een prachtige en stijlvolle leefomgeving.

KWALITEIT, SERVICE EN DUURZAAMHEID: FLOORS AND MORE - DE PERFECTE VLOER VOOR UW INTERIEUR

Bij Floors and More streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Of het nu gaat om de materialen die we gebruiken, de service die we bieden of de vloeren die we leveren, we streven altijd naar tevredenheid en duurzaamheid. Ontdek de mogelijkheden van een eiken white wash vloer en laat uw interieur stralen met Floors and More.

GROOT ASSORTIMENT – FLOORS AND MORE

VIND UW PERFECTE VERWEERDE WITTE EIKEN VLOEREN IN ONZE SHOWROOM

Welkom bij onze vloerspecialisten in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en omliggende regio’s. Wij begrijpen het belang van vloerkleur in uw beslissingsproces. Wij nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken, waar u wordt verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee. Onze ervaren vloerspecialisten staan paraat om u te begeleiden bij het ontdekken van verschillende opties en om u te helpen bij het vinden van de perfecte kleur voor uw parketvloer. We besteden ruimschoots de tijd om naar uw voorkeuren te luisteren, uw interieur te bespreken en u te voorzien van deskundig advies. Ons servicegebied omvat een breed scala aan locaties, waaronder Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en andere Nederlandse steden.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vloeroplossingen die naadloos aansluiten bij uw unieke stijl en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze klassieke uitstraling, een eigentijds ontwerp of een gedurfde, unieke vloerkleur om uw persoonlijkheid te laten schitteren, u zult bij ons de perfecte kleur vinden. Bezoek onze showroom en laten we samen uw ideale vloer realiseren.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.