...

Kom langs in onze showroom!

DUURZAME HOUTEN VLOEREN

Duurzame houten vloeren, gecombineerd met een zorgvuldige en duurzame vloerinstallatie, vormen de basis voor een ecologisch verantwoord en stijlvol interieur.

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

blokpatatoon-duurzame-houten-vloeren-zijdemat-gelakt-naturel-2

DUURZAME HOUTEN VLOEREN

Houten vloeren zijn bijzonder duurzaam zo gaan vloeren van Floors and more wel tot 30 jaar mee. vanwege onze lak afwerking en door onze kwalitatieve onderhoudsproducten hoeft u zicht geen zorgen meer te maken over de gezondheid van uw parketvloer.

  • Duurzaam hout: Hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen of gerecyclede bronnen.
  • Eco-vriendelijke vloeren: Vloeren die worden geproduceerd met minimale ecologische impact en milieuvriendelijke materialen.
  • Groene Parketvloer: Een term die wordt gebruikt voor milieuvriendelijke vloeroplossingen, waaronder duurzaam parket.
  • Milieuvriendelijke afwerking: Afwerkingsmaterialen die geen schadelijke chemicaliën bevatten en weinig impact hebben op het milieu.
  • Duurzame vloerinstallatie: Het professioneel installeren van parketvloeren met aandacht voor minimalisering van verspilling en maximalisering van duurzaamheid.
  • Groen onderhoud: Het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en onderhoudspraktijken.

DUURZAAMHEID EN SCHOONHEID VERENIGD: ONTDEK DE LANGDURIGE PRACHT VAN ONZE HOUTEN VLOEREN

Bij Floors and More begrijpen we het belang van duurzaamheid als het gaat om houten vloeren. We zijn trots op het feit dat onze houten vloeren niet alleen natuurlijk en esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijzonder duurzaam. Er zijn verschillende aspecten die bijdragen aan de duurzaamheid van onze vloeren, waardoor u er jarenlang van kunt genieten.

Een van de belangrijkste voordelen van houten vloeren is hun lange levensduur. Onze vloeren gaan tot wel 30 jaar mee, dankzij de hoogwaardige materialen en kwalitatieve afwerkingen die we bieden. Door te investeren in een houten vloer, investeert u in een vloer die lang meegaat en zijn schoonheid behoudt. Dit betekent dat u niet regelmatig hoeft te vervangen, wat zorgt voor minder afval en een positieve impact op het milieu.

duurzame-eco-vriendelijke-houten-vloeren-zonder-velling-zijdemat-gelakt-4

DUURZAAMHEID EN VEELZIJDIGHEID: HERSTEL, VERNIEUW EN PAS DE SCHOONHEID VAN HOUTEN VLOEREN AAN

Een ander aspect van duurzaamheid is het vermogen van houten vloeren om hersteld en opnieuw geschuurd te worden. Na verloop van tijd kunnen tekenen van slijtage zichtbaar worden, zoals krassen of deuken. Het goede nieuws is echter dat ze kunnen worden hersteld en weer als nieuw kunnen worden gemaakt. Door de vloer opnieuw te laten schuren en afwerken, kunt u de oorspronkelijke schoonheid en glans herstellen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de vloer, maar vermindert ook de behoefte aan volledige vervanging.

Een bijkomend voordeel van houten vloeren is de mogelijkheid om de kleur ervan aan te passen. Stel dat u na enkele jaren een nieuwe uitstraling wilt geven aan uw interieur. In plaats van de hele vloer te vervangen, kunt u ervoor kiezen om de kleur van uw houten vloer te veranderen door middel van behandeling of oliën. Dit biedt een duurzame oplossing om uw interieur te vernieuwen zonder een nieuwe vloer te hoeven aanschaffen.

duurzame-houten-vloeren-invisible-gelakt-plank-geschaafd-7

DUURZAAMHEID VERHOOGD MET LAKAFWERKINGEN: BESCHERMING EN SCHOONHEID IN EÉN

Om de duurzaamheid van onze houten vloeren verder te verbeteren, bieden we ook lakafwerkingen aan. Door de vloer te lakken, wordt er een beschermende laag aangebracht die de vloer beter bestand maakt tegen slijtage, krassen en vuil. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de vloer, maar zorgt er ook voor dat de vloer er lang mooi uitziet. Daarnaast biedt een gelakte vloer ook voordelen op het gebied van onderhoud, waardoor het schoonmaken en schoonhouden van de vloer gemakkelijker wordt.

In vergelijking met PVC vloeren zijn parketvloeren aanzienlijk duurzamer. PVC loeren (zie blog houten /  parketvloer of pvc) hebben over het algemeen een kortere levensduur en zijn minder bestand tegen schade door bijvoorbeeld meubels

duurzame-houten-vloeren-rustieke-plank-invisible-gelakt-gerookt-9

DUURZAME VLOERINSTALLATIE

Duurzame vloerinstallatie is essentieel om niet alleen de levensduur van uw vloer te maximaliseren, maar ook om een positieve impact op het milieu te hebben. Bij duurzame vloerinstallatie wordt zorgvuldig rekening gehouden met materiaalgebruik, afvalbeheer en energie-efficiëntie. Dit omvat het minimaliseren van verspilling van materialen, het selecteren van duurzame installatiemethoden en het gebruik van milieuvriendelijke lijmen en bevestigingsmiddelen. Door duurzaamheid centraal te stellen bij de installatie, kunt u niet alleen genieten van een prachtige vloer, maar ook bijdragen aan een gezondere planeet.

duurzame-houten-vloeren-wit-geschaafd-gelakt-kopen-en-kosten-11

DUURZAME EN MILIEUVRIENDELIJKE AFWERKING:

Milieuvriendelijke afwerkingen voor houten vloeren vormen een essentieel onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid. Onze afwerkingsmaterialen zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze geen schadelijke chemicaliën bevatten en een minimale impact hebben op het milieu.
Wanneer u kiest voor een vloer met milieuvriendelijke afwerkingen, draagt u bij aan het behoud van een gezondere leefomgeving voor zowel uw gezin als de planeet. Deze afwerkingen zijn vervaardigd met aandacht voor menselijke gezondheid en het behoud van de natuurlijke hulpbronnen.

Met milieuvriendelijke afwerkingen kunt u genieten van de schoonheid en duurzaamheid van parketvloeren zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Bovendien zijn deze afwerkingen vaak vrij van de schadelijke dampen en stoffen die in traditionele afwerkingsmaterialen voorkomen, wat zorgt voor een gezondere binnenlucht in uw huis.
Het kiezen van milieuvriendelijke afwerkingen is een bewuste stap naar een duurzamer en gezonder leefmilieu. Bij Floors and More begrijpen we het belang van deze keuze en zijn trots om onze klanten milieuvriendelijke opties te bieden die zowel esthetisch aantrekkelijk als ecologisch verantwoord zijn. Samen kunnen we bijdragen aan een groenere toekomst.

PLAN EEN BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM

We nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding in onze showroom, zodat we u de best mogelijke ervaring kunnen bieden. In onze showroom kunt u onze uitgebreide collectie parketvloeren in diverse stijlen, patronen en afwerkingen verkennen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze die aansluit bij uw esthetische voorkeuren en budget.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.