...

Kom langs in onze showroom!

VLOER SCHUREN EN RENOVEREN - LAKKEN EN OLIEN

Vloer schuren en renoveren of lakken – drie essentiële stappen om een verouderde vloer nieuw leven in te blazen en een tijdloze, vernieuwde uitstraling te geven aan elke ruimte.

Floors and More – Vloer Schuren en Renoveren of Lakken – Uw deskundige partner voor deze essentiële vloerbehandelingen in Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal en naburige regio’s.

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

vloer-schuren-en-renoveren-vernieuwen-kosten-prijzen-enschede-hengelo-2

VLOERRENOVATIE EXCELLENCE: SCHUREN EN RENOVEREN VOOR EEN VERBLUFFENDE VLOER

Het proces van vloer schuren, renoveren en lakken is een meesterlijke combinatie om uw vloer nieuw leven in te blazen. Bij deze uitgebreide behandeling wordt de bestaande afwerking zorgvuldig verwijderd door het schuren van de vloer. Dit verwijdert onvolkomenheden, krassen en oude laklagen, waardoor de vloer een frisse start krijgt.
Vervolgens wordt de vloer gerepareerd en gerenoveerd om eventuele beschadigingen te herstellen. Dit omvat het repareren van scheuren, het egaliseren van oppervlakken en het aanpakken van eventuele andere oneffenheden.

Ten slotte wordt de vloer afgewerkt met een hoogwaardige laklaag die niet alleen de parketvloer beschermt, maar ook een prachtige uitstraling geeft. De lak zorgt voor duurzaamheid, waardoor de vloer bestand is tegen dagelijks gebruik en tegelijkertijd een esthetisch aantrekkelijke afwerking behoudt.

Dit uitgebreide proces van parketvloer schuren, renoveren en lakken biedt een oplossing voor het verjongen en verbeteren van diverse vloertypes, waardoor ze weer als nieuw aanvoelen en eruitzien, klaar om een ruimte te verfraaien met hun vernieuwde pracht.

schuur-en renovatiediensten-in-enschede-hengelo-10
vloer-schuren-en-renoveren-vernieuwen-kosten-prijzen-almelo-oldenzaal-9
schuren-en-renoveren-oldenzaal-hengelo-4

HOUTEN VLOER - PARKETVLOER SCHUREN EN RENOVEREN : GEEF UW VLOER EEN NIEUW LEVEN

Bent u op zoek naar een professionele bedrijf om uw parketvloeren nieuw leven in te blazen? Zoek niet verder! Bij Floors and More in Oldenzaal bieden we hoogwaardige parketvloer schuur- en renovatiediensten aan. Met onze jarenlange ervaring en expertise in parketvloeren, kunnen we uw vloer terugbrengen naar zijn originele staat of een complete transformatie geven met een nieuwe kleurafwerking. Lees verder om te ontdekken waarom wij de beste keuze zijn voor uw parketvloerrenovatie.

LAKKEN EN OLIEN : PROFESSIONELE LAK- EN OLIEBEHANDELINGEN VOOR UW VLOER

Het lakken en oliën van uw vloer zijn twee uitstekende opties om de levensduur ervan te verlengen en een nieuwe glans toe te voegen aan het oppervlak. Lakken biedt een beschermende laag die bestand is tegen slijtage en krassen, terwijl olie de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren brengt en het beschermt tegen vocht en vlekken.

Onze professionele diensten voor lakken en oliën zijn ontworpen om uw vloer te verfraaien en tegelijkertijd duurzaamheid te garanderen, zodat u nog vele jaren kunt genieten van een prachtige vloer.

parketvloer-schuren-en-renoveren-8
parketvloer-schuren-en-renoveren-lakken-olien-5
houten-vloer-schuren-en-renoveren-7

STOFVRIJ SCHUREN MET PRACHTIGE AFWERKINGEN

Onze schuurtechniek is volledig stofvrij, wat betekent dat uw huis schoon en vrij van stof blijft tijdens het renovatieproces. Of u nu de voorkeur geeft aan een ultramatte lakafwerking of een witte olie, wij bieden diverse afwerkingsopties om aan uw wensen te voldoen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

VAKKUNDIGE ERVARING IN PARKETVLOER SCHUREN EN RENOVATIE

Sinds 1999 voeren wij wekelijks renovatiewerkzaamheden uit. Deze jarenlange ervaring heeft ons uitgerust met diepgaande kennis van parketvloeren, verschillende systemen en houtsoorten. Ons vakmanschap is de sleutel tot het leveren van geslaagde renovaties. U kunt erop vertrouwen dat uw parketvloer in goede handen is bij ons toegewijde team.

KLEURKEUZES EN ADVIES

In onze showroom vindt u een uitgebreid scala aan kleuren en afwerkingsmethoden die momenteel op de markt zijn. Van ultramatte projectlak tot dekkende oliën, wij hebben het allemaal.

PARKETVLOER SCHUREN EN RENOVEREN KOSTEN: WAT KOST HET RENOVEREN/SCHUREN?

De kosten van onze diensten variëren op basis van uw specifieke wensen en de staat van uw vloer. Als richtlijn, het stofvrij schuren en afwerken met een naturel oliebehandeling begint vanaf ongeveer €29,95 per vierkante meter, inclusief BTW. Voor een kleurolie of lak ( of combinatie van beide) geldt een toeslag van ongeveer €15 per vierkante meter. Bijkomende werkzaamheden, zoals het repareren van kleine beschadigingen, het verwijderen van spijkers of het uitfrezen van v-groeven, kunnen extra kosten met zich meebrengen. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we aan om een vrijblijvende afspraak te maken voor een vloerinspectie ter plaatse of in onze showroom.

WANNEER MOET U UW PARKETVLOER LATEN SCHUREN EN RENOVEREN?

Het schuren van uw parketvloer is noodzakelijk om de levensduur ervan te verlengen en de kwaliteit te behouden. Overweeg onze diensten wanneer:

  • Het al 10 tot 15 jaar geleden is sinds de laatste renovatie.
  • U merkt dat de beschermende afwerking is versleten en vlekken gemakkelijk in de vloer trekken.
  • Uw houten / parketvloer beschadigingen, krassen, putten of deuken vertoont.
  • Er aanzienlijke kleurverschillen zijn ontstaan door blootstelling aan zonlicht.
  • Uw houten / parketvloer gerepareerd moet worden na waterschade of andere schadegevallen.
  • Of als u gewoon een nieuwe kleur wilt natuurlijk.

WAAROM FLOORS AND MORE?

Wanneer u Floors and More kiest voor uw parketvloerrenovatie, kiest u voor:

  • Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, omdat we uw vloeren een tweede leven geven.
  • Diepgaande expertise in alle houtsoorten en typen parket.
  • Stofvrij schuren voor een schone en gezonde omgeving.
  • Gespecialiseerde parketteurs met ervaring in renovatie en herstel.

Geef uw parketvloer de aandacht die hij verdient en neem vandaag nog contact met ons op om een showroomafspraak te maken. Wij staan klaar om uw parketvloer te transformeren en uw huis nieuw leven in te blazen met onze hoogwaardige renovatiediensten. Floors and More: uw partner voor parketvloerrenovatie in Oldenzaal en omstreken.

GROOT ASSORTIMENT – HOUTEN VLOEREN

SCHUREN EN RENOVEREN: MAAK EEN AFSPRAAK VOOR HET SCHUREN, RENOVEREN, OLIEN OF LAKKEN VAN UW HOUTEN VLOEREN

Wij begrijpen de essentie van kleur in uw leefomgeving. Stap binnen en verken ons assortiment terwijl u geniet van een kopje koffie of thee. Ons ervaren team staat klaar om u door de diverse opties te leiden en u te adviseren bij het vinden van de perfecte kleur voor uw hoputen vloeren. We nemen de tijd om uw voorkeuren te begrijpen, analyseren uw interieur en bieden professioneel advies.

Met meerdere vestigingen, waaronder Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal en andere delen van Nederland, bieden wij uitgebreide service. Floors and More streeft naar hoogwaardige vloeroplossingen die perfect aansluiten bij uw unieke stijl en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze klassieke uitstraling, een modern ontwerp wenst, of juist een gedurfde en unieke vloerkleur die uw persoonlijkheid weerspiegelt, wij hebben de geschikte kleur voor u beschikbaar.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.