...

Kom langs in onze showroom!

WIT GELAKTE HOUTEN VLOER

Een wit gelakte houten vloer straalt tijdloze elegantie uit in elke kamer.

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

wit-gelakte-houten-en-parketvloer-2

WIT GELAKTE HOUTEN VLOER

Net als een geoliede vloer creëer je met een wit gelakte houten vloer ook veel licht, zuiverheid en blijft deze kleur ook tijdloos. met de voordelen van een lak afwerking. Ga voor een hedendaags gevoel en breng helderheid, ruimte en licht in uw kamer.

ELEGANTE WIT GELAKTE HOUTEN VLOEREN: TIJDLOZE KLASSE EN DUURZAAMHEID

Een gelakte houten vloer is de belichaming van tijdloze klasse. Het duurzame lakwerk beschermt het hout, terwijl de natuurlijke schoonheid van het hout nog steeds schittert. Of het nu gaat om een eigentijds design of een klassiek interieur, houten vloeren voegen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden, deze vloeren zijn een praktische en esthetische keuze voor elk huis.

REINIGING EN ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud en reiniging zijn essentieel om de glans en levensduur van uw vloer te behouden. Ontdek eenvoudige en effectieve tips om uw vloer in topconditie te houden. Lees meer..

PRACHTIGE WIT GELAKTE HOUTEN VLOEREN: TIJDLOZE SCHOONHEID VOOR JE INTERIEUR

Prachtige wit gelakte houten vloeren vormen een tijdloze keuze voor ieder interieur. De combinatie van de natuurlijke warmte van hout en het frisse, heldere witte lakwerk creëert een verfijnde uitstraling die zowel klassiek als eigentijds is.

Deze vloeren zijn veelzijdig en passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een rustieke boerderij wilt inrichten of een modern stadsappartement, wit gelakte parketvloeren bieden een neutrale achtergrond die andere elementen in je decoratie prachtig naar voren laat komen.

Bovendien zijn deze vloeren gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens. Het witte lakwerk beschermt het hout tegen slijtage en vlekken, en met regelmatig onderhoud behouden ze hun glans en schoonheid.

Het is moeilijk te ontkennen dat wit parketvloeren een gevoel van ruimte en lichtheid in een kamer brengen, en ze zijn een uitstekende keuze om elke ruimte te transformeren in een elegant en tijdloos toevluchtsoord.

GROOT ASSORTIMENT – FLOORS AND MORE

FLOORS AND MORE SHOWROOM:

Bij het selecteren van de perfecte kleur voor uw parketvloeren begrijpen we dat dit een cruciale beslissing is. Daarom heten we u van harte welkom in onze showroom, waar we u graag verwelkomen met een heerlijke kop koffie of thee. Onze deskundige medewerkers staan paraat om samen met u de diverse mogelijkheden te verkennen en u te begeleiden bij het maken van de juiste kleurkeuze voor uw vloeren. We nemen graag de tijd om naar uw wensen te luisteren, uw interieur te bespreken en u te voorzien van professioneel advies.

FLOORS AND MORE ALMELO – ENSCHEDE – HENGELO – OLDENZAAL EN OMSTREKEN

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.