...

Kom langs in onze showroom!

GESCHUURDE EIKEN HOUTEN VLOEREN

De geschuurde houten vloeren geven een klassieke uitstraling en voegen een vleugje warmte en persoonlijkheid toe aan elke kamer.

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

geschuurde-eiken-vloeren-enschede-hengelo-2

NATUURLIJKE SCHOONHEID: GESCHUURDE HOUTEN VLOEREN

Geschuurde houten vloeren hebben een bijzonder en zacht karakter. Door het schuren van de planken wordt de nerfstructuur van het hout minder goed zichtbaar. De natuurlijke en uitgesproken lijnen verdwijnen en maken plaats voor een meer gepolijst oppervlak. Met hun rustige uitstraling passen geschuurde houten vloeren daarom perfect bij de moderne interieurs van vandaag: strak en elegant, maar altijd warm. Geschuurde planken hebben een gelijkmatige kleur die prachtig uitkomt in iedere kamer.

GESCHUURDE HOUTEN VLOER BEHANDELEN

Het behandelen van geschuurde houten vloeren is een essentiële stap om hun schoonheid en duurzaamheid te behouden. Door de juiste zorg en aandacht te besteden aan deze prachtige vloer, kun je ervoor zorgen dat ze nog vele jaren meegaan en hun elegante uitstraling behouden. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij het behandelen van geschuurde houten vloeren:

  1. Reiniging: Begin met het verwijderen van stof en vuil door de vloer grondig te stofzuigen of vegen. Vervolgens kun je een milde houten vloerreiniger gebruiken om eventuele vlekken of resterend vuil voorzichtig te verwijderen.
  2. Schuren: Als de vloer na verloop van tijd krassen of slijtage vertoont, kan het nodig zijn om deze opnieuw te schuren. Dit proces kan de houtnerf herstellen en de vloer een vernieuwde uitstraling geven. Het is aan te raden dit door een professional te laten doen voor de beste resultaten.
  3. Afwerking: Na het schuren is het belangrijk om de vloer opnieuw af te werken met een geschikte afwerkingslaag. Dit beschermt het hout tegen beschadiging, vocht en slijtage. Je kunt kiezen uit diverse soorten afwerking, zoals olie, lak of was, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de gewenste uitstraling.
  4. Regelmatig onderhoud: Houd de geschuurde houten vloeren in topconditie door ze regelmatig te reinigen en te onderhouden. Plaats viltjes onder meubelpoten om krassen te voorkomen en vermijd overmatig vocht op de vloer.
  5. Bescherming: Overweeg om de vloer te beschermen tegen direct zonlicht, omdat langdurige blootstelling kan leiden tot verkleuring. Gebruik indien nodig gordijnen of zonneschermen om dit te voorkomen.

Met de juiste zorg en aandacht kunnen geschuurde houten vloeren een prachtige en duurzame aanvulling zijn op je interieur. Door deze stappen te volgen, zorg je ervoor dat je vloeren er altijd op hun best uitzien en lang meegaan.

MEER WETEN OVER GESCHUURDE HOUTEN VLOEREN? NEEM CONTACT OP MET ONS PROFESSIONELE TEAM.

Bij Floors and More staan onze toegewijde professionals klaar om u te helpen bij al uw vloerbehoeften. Of u nu advies nodig heeft over vloerkeuze, installatie of onderhoud, ons team is er om u te begeleiden en te ondersteunen.

Onze experts beschikken over jarenlange ervaring in de vloerindustrie en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We begrijpen dat elke vloerbehoefte uniek is, en daarom bieden we persoonlijk advies dat is afgestemd op uw specifieke situatie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of door een bezoek te brengen aan onze showroom. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw vloerproject tot een succes te maken.

GROOT ASSORTIMENT – FLOORS AND MORE

ONTDEK DE IDEALE VLOERKLEUR BIJ FLOORS AND MORE - BEZOEK ONZE SHOWROOM

Bij Floors and More begrijpen we hoe belangrijk de juiste vloerkleur is. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee.
Onze deskundige vloerspecialisten staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte kleur voor uw parketvloer. We luisteren naar uw voorkeuren, bespreken uw interieur en bieden professioneel advies.

Onze servicegebieden omvatten Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en andere locaties in Nederland. We zijn toegewijd aan hoogwaardige vloeroplossingen die passen bij uw unieke stijl. Of u nu een klassieke uitstraling, eigentijds design of een gedurfde, unieke vloerkleur zoekt, bij ons vindt u de perfecte match. Bezoek onze showroom en laten we samen uw ideale vloer realiseren.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.