...

Kom langs in onze showroom!

Prijzen

Prijzen: Ontdek Onze Tarieven en Kosten voor Houten, Parket en PVC Vloeren, Inclusief Uitgebreide Diensten.

Groot assortiment

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze producten tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z.

prijzen-kosten-naturel-eiken-vloer-blokpatatoon-houten-parketvloer-zijdemat-gelakt-2

VLOEREXPERTISE: PRIJZEN EN KOSTEN VOOR HOUTEN, PARKET EN PVC VLOEREN MET UITGEBREIDE SERVICES

(Gelakte, Geborstelde, Gerookte, Geschaafde, Geschuurde, Verouderde Eiken houen vloeren)

De prijzen en kosten voor onze diensten omvatten het leveren en installeren van diverse vloersoorten, waaronder houten vloeren, parketvloeren en PVC-vloeren (gelakte, geborstelde, gerookte, geschaafde, geschuurde, verouderde eiken houen vloeren). Daarnaast bieden we services zoals schuren en lakken, reiniging en onderhoud, en het leggen van vloeren, inclusief de installatie van parketvloeren met vloerverwarming.

PRIJZEN PER M2 - HOUTEN VLOEREN / PARKETVLOER

De kostprijs van een houten vloer per vierkante meter (m²) kan aanzienlijk fluctueren, afhankelijk van diverse factoren zoals het type hout, de afwerking, de kwaliteit, de locatie en de leverancier. Over het algemeen ligt de prijsrange voor vloeren per m² tussen de €70 en €150, en in sommige gevallen zelfs meer, afhankelijk van de eerder genoemde variabelen.

Hier is een ruwe richtlijn voor prijsklassen:

Houtsoorten zoals eiken:

€70 – €100+ per m²

Meer exotische houtsoorten:

€ – €120+ per m²

Speciale afwerkingen en patronen:

€80 – €150+ per m²

Voor prijzen stuur ons een e-mail met alle details zodat we u een offerte kunnen sturen.

PRIJZEN HOUTEN VLOER LEGGEN / INSTALLATIE

Bij Floors and More nemen we het leggen van de vloer ook voor onze rekening. Onze parketservice, beschikbaar in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en door heel Nederland, omvat het gehele proces, inclusief meten en installeren. Zo kun je moeiteloos genieten van je schitterende houten vloer.

prijzen-houten-vloer-leggen-installatie-8

PRIJZEN PARKET / HOUTE VLOER SCHUREN EN LAKKEN PER M2

€20 tot €40

De prijs voor het schuren en lakken van parket varieert, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de regio, de staat van de vloer, het type lak en de omvang van het project. Over het algemeen kan de prijs per m2 variëren van ongeveer €20 tot €40 of meer. Massief eikenvloeren kleurverandering heeft verschillende kosten. Neem contact  met onze vloerspecialist voor meer info en opties.

prijzen-kosten-professioneel-parketvloer-houten-vloeren-schuren- lakken-9

PROFESSIONEEL HOUTEN VLOER REINIGING EN ONDERHOUD PRIJZEN / KOSTEN

€10 – €15.

De kosten voor deze diep en antibacteriële reiniging incl. opnieuw aanbrengen van een nieuwe beschermlaag varieert tussen de €10 – €15. Dit is wel afhankelijk van uw situatie en type vloer.

prijzen-kosten-professioneel-houten-vloer-reinigen-onderhoud-of-schoonmaken-7

BETAALBARE HOUTEN VLOEREN OF PARKETVLOEREN? HET KAN!

Bij Floors and More begrijpen we dat het hebben van een mooie en kwalitatieve parketvloer belangrijk is, maar dat dit soms een grote investering kan zijn. Daarom zijn we er trots op dat we betaalbare parketvloeren van hoge kwaliteit kunnen aanbieden. Het grote verschil tussen ons en andere aanbieders is dat onze parketvloeren gemaakt zijn van Europees eiken van de beste kwaliteit en rechtstreeks uit onze eigen fabriek komen. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en onze vloeren tegen een scherpe prijs aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

We hechten veel waarde aan de afwerking van onze vloeren, omdat dit niet alleen de uitstraling van de vloer beïnvloedt, maar ook de duurzaamheid en onderhoudsgemak ervan. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige lakken en oliën met UV-bescherming. Deze afwerkingen zorgen ervoor dat uw parketvloer goed beschermd is tegen slijtage, vlekken en verkleuring door de zon. Bovendien zijn ze zeer slijtvast en gemakkelijk schoon te maken, waardoor uw vloer er langer mooi uit blijft zien.

BESTE PRIJZEN: MEER DAN 40 KLEUROPTIES BIJ FLOORS AND MORE, VAN KLASSIEK NATUURLIJK TOT GEDURFD MODERN

Bij Floors and More bieden we een breed scala aan kleuropties voor onze parketvloeren. U heeft de keuze uit meer dan 40+ verschillende kleuren, variërend van lichte tinten tot rijke donkere tinten. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke natuurlijke uitstraling of juist wilt gaan voor een gedurfde moderne look, wij hebben de perfecte kleur voor uw interieur. Bovendien kunnen al onze vloeren zowel geolied als gelakt afgewerkt worden, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de gewenste uitstraling.

Mocht uw gewenste kleur er niet tussen zitten, dan is maatwerk ook een mogelijkheid. Onze ervaren vakmensen kunnen samen met u de perfecte kleur creëren die precies past bij uw wensen en interieur. Op deze manier kunt u echt een unieke parketvloer creëren die een persoonlijke touch aan uw woning geeft.

En het beste van alles is dat u bij Floors and More al een prachtige eiken parketvloer kunt kopen vanaf slechts €79,95 per vierkante meter. We geloven dat kwaliteit betaalbaar moet zijn, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze parketvloeren voor een breed publiek toegankelijk zijn. Met onze scherpe prijzen kunt u zonder compromissen genieten van de schoonheid en duurzaamheid van een hoogwaardige eiken parketvloer.

ONTDEK EN ERVAAR: BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DESKUNDIG ADVIES EN PERFECTE PARKETVLOEREN, AFGESTEMD OP UW SMAAK EN BUDGET

Als u graag meer informatie wilt over onze parketvloeren of als u onze showroom wilt bezoeken om de verschillende opties te bekijken, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen of langs te komen. In onze showroom kunt u de verschillende kleuren en afwerkingen in het echt zien en onze ervaren medewerkers staan klaar om

u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte parketvloer die past bij uw smaak, behoeften en budget.

Naast het aanbieden van betaalbare prijzen en hoogwaardige kwaliteit, streven we er bij Floors and More naar om u een naadloze en probleemloze ervaring te bieden. Ons team van professionals begeleidt u gedurende het hele proces, van het eerste adviesgesprek tot de installatie van uw parketvloer. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat we een oplossing op maat bieden die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

PARKETVLOEREN MET ZORG EN VAKMANSCHAP: ONTDEK, VOEL EN ERVAAR IN ONZE SHOWROOM, ONDERSTEUND DOOR PROFESSIONELE INSTALLATIESERVICE

Bij Floors and More begrijpen we dat het kiezen van de juiste parketvloer een belangrijke beslissing is. Daarom hebben we een uitgebreide showroom waar u onze verschillende parketvloeren kunt zien en voelen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Daarnaast kunt u rekenen op onze professionele installatieservice. Onze vakkundige installateurs zorgen ervoor dat uw parketvloer nauwkeurig en vakkundig wordt geplaatst. Ze hebben jarenlange ervaring en gebruiken geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat uw vloer perfect wordt geïnstalleerd en een leven lang meegaat.

REALISEER UW VISIE MET FLOORS AND MORE: ONTDEK DUURZAME PARKETVLOEREN VOOR WONINGEN, KANTOREN EN COMMERCIËLE RUIMTES - BETAALBAAR EN OP MAAT GEMAAKT!

Bij Floors and More streven we ernaar om uw visie werkelijkheid te maken. Of u nu op zoek bent naar een parketvloer voor uw woning, kantoor of commerciële ruimte, wij hebben de expertise en het assortiment om aan al uw wensen te voldoen. We begrijpen dat uw vloer een belangrijk onderdeel is van uw interieur en daarom zorgen we ervoor dat u kunt genieten van een prachtige en duurzame parketvloer die perfect past bij uw stijl en smaak.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze showroom om onze betaalbare parketvloeren te ontdekken. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Bij Floors and More geloven we dat iedereen het recht heeft op een prachtige parketvloer van hoge kwaliteit, en we streven ernaar om die droom voor u waar te maken.

Kies voor Floors and More en geniet van een betaalbare parketvloer die uw interieur verrijkt en jarenlang meegaat.

GROOT ASSORTIMENT – FLOORS AND MORE

PRIJZEN EN KOSTEN ONTDEKKEN BIJ FLOORS AND MORE, UW VLOEREXPERT : KIES DE PERFECTE KLEUR VOOR UW PARKETVLOER IN ONZE SHOWROOM!

Ontdek het verschil bij Floors and More, uw vloerexpert in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en naburige gebieden. Wij begrijpen het belang van de juiste kleur voor uw leefruimte. Kom langs in onze showroom, waar wij u verwelkomen met een kopje koffie of thee. Onze ervaren vloerspecialisten helpen u graag bij het verkennen van diverse mogelijkheden en het kiezen van de perfecte kleur voor uw parketvloer.

Wij nemen de tijd om uw voorkeuren te begrijpen, uw interieur te bespreken en u te voorzien van professioneel advies. Ons servicegebied omvat diverse locaties, zoals Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en andere delen van Nederland.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vloeroplossingen die perfect aansluiten op uw unieke stijl en behoeften. Of u nu een tijdloze klassieke uitstraling, een eigentijds ontwerp of een gedurfde, unieke vloerkleur zoekt om uw persoonlijkheid te laten stralen, bij ons vindt u de perfecte kleur. Breng een bezoek aan onze showroom, en laten we samen uw ideale vloer realiseren.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.