...

Kom langs in onze showroom!

PARKET EN HOUTEN VLOER KLEUREN EN OLIËN

Vloer Kleuren: Parket en houten vloeren krijgen nieuw leven met oliekleuren. Transformeer je interieur met opgefriste vloeren en persoonlijke tinten.

Voor een perfecte kleur voor uw houten vloer bent u bij Floors and More aan het juiste adres. Of u nu kiest voor een lichte tint, een donkere kleur of iets daartussenin, wij hebben de kleur die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomvloer.

Professionele houten vloer kleuring – Enschede – Oldenzaal – Hengelo – Almelo
Schuren en lakken: vernieuwing en bescherming in één.

VLOER KLEUREN KIEZEN - MEER DAN 40+ TINTEN

Bij Floors en More hebben wij een breed en diep assortiment van de hoogste kwaliteit producten. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

Tot 10 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een product van Floors en More dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op al onze vloeren tot 10 jaar garantie.

Alles onder 1 dak

De specialisten van Floors en More verzorgen het volledige traject van A tot Z. Van advies op maat tot het naadloos leggen van de vloer.

vloer-kleuren-houten-vloeren-en-parketvloer-enschede-oldenzaal-almelo-hengelo-31

PARKET EN HOUTEN VLOER KLEUREN

Kleuren spelen een essentiële rol bij het creëren van de gewenste sfeer en uitstraling in uw woning. Bij Floors and More begrijpen we dit en daarom hebben we een ruim aanbod aan verschillende kleuren voor onze eiken houten vloeren. We willen ervoor zorgen dat u de perfecte kleur kunt vinden die naadloos aansluit bij uw interieur en uw persoonlijke smaak.

VLOER KLEUREN - ONZE KLEURENRANGE MEER DAN 40+ TINTEN

Onze kleurenrange omvat meer dan 40+ tinten, waardoor u een overvloed aan opties heeft om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een lichte en luchtige uitstraling met tinten zoals wit en beige. Of juist een meer gedurfd en eigentijds statement wilt maken met donkerdere kleuren zoals grijs en zwart. Bij ons vindt u gegarandeerd een kleur die past bij uw stijl en voorkeuren.

DE VLOER KLEUREN

ecoline-houten-vloer-kleuren-dubbel gerookt wit-1

ECOLINE dubbel gerookt wit

ecoline-houten-vloer-kleuren-dubbel-gerookt-2

ECOLINE dubbel gerookt

ecoline-houten-vloer-kleuren-grijs-mix-3

ECOLINE  GRIJS  MIX

ECOLINE INVISIBLE

ecoline-houten-vloer-kleuren-natural-5

ECOLINE NATURAL

ecoline-houten-vloer-kleuren-wit-6

ECOLINE WIT

ecoline-houten-vloer-kleuren-zwart-mix-7

ECOLINE ZWART

ecoline-parket-houten-vloer-kleuren-dubbel-gerookt-naturel-8

ECOLINE DUBBEL GEROOKT NATUREL

ORIGINAL DUBBEL GEROOKT INVISIBLE

ORIGINAL DUBBEL GEROOKT

ORIGINAL DUBBEL GEROOKT WIT

ORIGINAL ENKEL GEROOKT NATURAL

ORIGINAL ENKEL GEROOKT WIT

original-parket-houten-vloer-kleuren-invisble-15

ORIGINAL INVISBLE

ORIGINAL NATUREL

original-parket-houten-vloer-kleuren-wit-17

ORIGINAL WIT

premium-parket-houten-vloer-kleuren-21

PREMIUM

premium-parket-houten-vloer-kleuren-bracciano-22

PREMIUM BRACCIANO

PREMIUM LACUS

PREMIUM LUGANO

premium-parket-houten-vloer-kleuren-molveno-25

PREMIUM MOLVENO

PREMIUM OVIOLO

premium-parket-houten-vloer-kleuren-varano-27

PREMIUM VARANO

premium-parket-houten-vloer-kleuren-varese-28

PREMIUM VARESE

PARKET OF HOUT VLOER KLEUREN MET OLIE

Naast de keuze in kleur, bieden we ook verschillende afwerkingen aan voor onze eiken houten vloeren. U kunt kiezen tussen een geoliede afwerking, die de natuurlijke schoonheid van het hout benadrukt en een warme uitstraling geeft. Of een gelakte afwerking, die zorgt voor een duurzame bescherming van de vloeren en een glanzende afwerking biedt. Deze keuze is volledig afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de gewenste uitstraling van uw vloer.

Bij Floors and More begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden we ook maatwerk aan om ervoor te zorgen dat u de exacte kleur en afwerking krijgt die u wenst. Als de gewenste kleur niet tussen onze standaard kleuren zit, kunnen we samen met u kijken naar de mogelijkheden om de perfecte kleur voor uw vloer te realiseren. Onze vakmensen zijn zeer ervaren in het mengen en aanpassen van kleuren, en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

PERSOONLIJKE SERVICE EN KLANTTEVREDENHEID

Wanneer u onze showroom bezoekt, nemen we graag de tijd om samen met u op zoek te gaan naar de juiste kleur en afwerking voor uw houten vloer. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. We begrijpen dat het kiezen van de juiste kleur een belangrijke beslissing is, en we willen ervoor zorgen dat u met volle tevredenheid de juiste keuze maakt.

We willen dat u zich volledig tevreden voelt met uw aankoop en trots kunt zijn op uw nieuwe vloer. Daarom bieden we niet alleen een ruime keuze aan kleuren, maar luisteren we ook naar uw specifieke wensen en bieden we maatwerkoplossingen om de perfecte vloer voor u te realiseren. Of u nu op zoek bent naar een verfijnde en tijdloze kleur, of juist een gedurfde en eigentijdse tint wenst, bij Floors and More zorgen we ervoor dat uw vloer perfect aansluit bij uw smaak en interieur.

UITGEBREIDE ASSORTIMENT KLEUREN

Ons uitgebreide assortiment kleuren biedt u de vrijheid om uw vloer volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur. Of u nu een lichte en luchtige uitstraling wilt creëren met tinten zoals wit en beige, of juist wilt gaan voor een modern en stoer effect met donkere kleuren zoals grijs en zwart, wij hebben de kleur die bij uw stijl past. We geloven dat de juiste kleur een groot verschil kan maken in de uitstraling van uw interieur, en daarom stellen we alles in het werk om u een gevarieerde kleurencollectie aan te bieden.

Naast de keuze in kleur bieden we ook verschillende afwerkingen aan, zoals geoliede of gelakte vloeren. Een geoliede afwerking benadrukt de natuurlijke schoonheid van het hout en geeft uw vloer een warme en authentieke uitstraling. Een gelakte afwerking daarentegen zorgt voor een duurzame bescherming en een glanzende afwerking. Welke afwerking u ook kiest, u kunt erop vertrouwen dat onze vloeren van hoogwaardige kwaliteit zijn en lang meegaan.

uitgebreide-parketvloer-houten-vloer-kleuren-almelo-oldenzaal-30

VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

Onze vloeren worden met zorg geproduceerd en we werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. We begrijpen dat een houten vloer een investering is waar u lang van wilt genieten, daarom streven we naar duurzaamheid en lange levensduur van onze producten. Onze kleuren zijn zorgvuldig samengesteld en getest om ervoor te zorgen dat ze hun schoonheid behouden, zelfs bij intensief gebruik.

Kortom, bij Floors and More streven we ernaar om uw visie werkelijkheid te laten worden. Of u nu op zoek bent naar een subtiele en natuurlijke kleur of juist naar een gedurfde en opvallende tint, wij hebben de kleur die bij uw wensen en interieur past. Ons ruime aanbod, deskundig advies en hoogwaardige afwerkingen stellen u in staat om de perfecte parketvloer te creëren die uw woning transformeert en jarenlang meegaat. Neem vandaag nog contact met ons op om uw kleurvoorkeuren te bespreken en een bezoek aan onze showroom te plannen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te begeleiden en u te helpen bij het vinden van de ideale kleur voor uw houten vloer.

 

PERSOONLIJKE EN ZORGVULDIGE SERVICE

Bij Floors and More streven we ernaar om u niet alleen een uitgebreide kleurselectie te bieden, maar ook een persoonlijke en zorgvuldige service. We begrijpen dat het kiezen van de juiste kleur een belangrijke stap is en dat het een grote impact kan hebben op de uitstraling van uw interieur. Daarom investeren we tijd en moeite om ervoor te zorgen dat u de kleur vindt die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

DUURZAAMHEID

We hechten ook veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze vloeren. Onze eiken houten vloeren worden met vakmanschap vervaardigd en zijn gemaakt van hoogwaardig Europees eikenhout. Dit garandeert niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een lange levensduur. We streven ernaar om u een vloer te bieden die bestand is tegen dagelijks gebruik en die zijn schoonheid behoudt, zelfs na vele jaren van intensief gebruik.

ONDERHOUD EN VERZORGING

Daarnaast bieden we ook advies en ondersteuning op het gebied van onderhoud en verzorging van uw houten vloer. Onze experts delen graag hun kennis en tips met u, zodat u de levensduur en schoonheid van uw vloer kunt behouden. We bieden hoogwaardige onderhoudsproducten aan die speciaal zijn ontworpen voor houten vloeren, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw vloer altijd in optimale conditie blijft.

PARKET OF EIKEN HOUTEN VLOER KLEUREN KOSTEN

Als je bestaande vloeren nieuw leven wilt inblazen, is schuren en lakken een slimme zet. Dit proces omvat het verwijderen van oude afwerklagen, het egaliseren van het oppervlak en het aanbrengen van verse lak voor bescherming en glans. De prijs per vierkante meter voor schuren en lakken varieert, afhankelijk van de huidige staat van de vloer, het type lak en lokale tarieven.

In de regio Enschede, Hengelo, Almelo of Oldenzaal hangen de kosten voor het veranderen van de kleur van een eikenvloer af van verschillende factoren, zoals de ruimteomvang, gewenste kleurtinten en plaatselijke arbeidskosten. Contact een van onze vloerspecialisten in Enschede, Hengelo, Almelo of in Oldenzaal.

parket-eiken-houten-vloer-kleuren-met-olie-kosten-18

PARKET / HOUTE VLOER SCHUREN EN LAKKEN PRIJS PER M2

De prijs voor het schuren en lakken van parket varieert, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de regio, de staat van de vloer, het type lak en de omvang van het project. Over het algemeen kan de prijs per m2 variëren van ongeveer €20 tot €40 of meer. Massief eikenvloeren kleurverandering heeft verschillende kosten. Neem contact  met onze vloerspecialist voor meer info en opties.

parket-houte-vloer-klueren-schuren-lakken-prijs-per-m2-19

KLEURKEUZES VOOR HOUTEN VLOEREN

We willen dat u zich volledig tevreden voelt met uw aankoop en trots kunt zijn op uw nieuwe houten vloer. Daarom gaan we verder dan alleen het aanbieden van een breed scala aan kleuren. We zetten ons in om u te voorzien van persoonlijke aandacht, deskundig advies en hoogwaardige producten, zodat u met vertrouwen uw keuze kunt maken.

parket-hout-vloer-kleuren-met-olie-enschede-hengelo-20

Groot assortiment

PARKET HOUTEN VLOER KLEUREN

VLOERSPECIALISTE IN ENSCHEDE - HENGELO - ALMELO - OLDENZAAL

Bij het kiezen van de juiste kleur voor uw houten vloeren begrijpen we dat het een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen we u graag uit om langs te komen in onze showroom, waar we u een warm welkom bieden met een kop koffie of thee. Onze experts staan klaar om samen met u de mogelijkheden te verkennen en u te begeleiden bij het maken van de juiste kleurkeuze voor uw vloeren. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren, uw interieur te bespreken en u te voorzien van deskundig advies.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.